Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en opgave i Mariager

Påtænker du at købe en ting i Mariager, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 stærke priser af fragt fra Mariager lige her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Mariager

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Mariager

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Mariager, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.