Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en tur i Sønder Felding

Overvejer du at byde på en brugt ting i Sønder Felding, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Sønder Felding her. Når du benytter en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Sønder Felding

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Sønder Felding

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Sønder Felding, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.