Kom i kontakt med en transportør der allerede har en tur i Gråsten

Overvejer du at byde på en ting i Gråsten, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Gråsten her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Gråsten

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Gråsten

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Gråsten, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.