Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute fra Hirtshals

Påtænker du at købe en brugt ting i Hirtshals, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis få fire stærke priser af fragt fra Hirtshals her. Ved at benytte en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Hirtshals

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hirtshals

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Hirtshals, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.