Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en tur i Janderup

Planlægger du at købe en brugt ting i Janderup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis få fire gode priser på fragt fra Janderup lige her. Når du benytter en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Janderup

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Janderup

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Janderup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.