Kom i kontakt med en transportør der allerede har en rute i Nysted

Påtænker du at byde på en ting i Nysted, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du nemt og gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Nysted her. Når du bruger en transportør der allerede er ude at køre, kan han give en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Nysted

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Nysted

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Nysted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.