Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Ørsted

Planlægger du at byde på en brugt ting i Ørsted, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire skarpe tilbud af fragt fra Ørsted her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Ørsted

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Ørsted

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Ørsted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.