Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute i Rungsted Kyst

Planlægger du at byde på en brugt ting i Rungsted Kyst, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire stærke priser på fragt fra Rungsted Kyst her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Rungsted Kyst

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Rungsted Kyst

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Rungsted Kyst, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.