Brug en vognmand der i forvejen har en opgave fra Them

Overvejer du at byde på en brugt ting i Them, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du hurtigt og gratis få 4 gode priser på fragt fra Them her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Them

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Them

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Them, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.