Få tilbud fra en transportør der allerede har en opgave fra Trustrup

Planlægger du at handle en brugt ting i Trustrup, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 stærke tilbud af fragt fra Trustrup lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Trustrup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Trustrup

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Trustrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.