Brug en vognmand der i forvejen har en rute fra Vestbjerg

Påtænker du at købe en brugt ting i Vestbjerg, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe priser af fragt fra Vestbjerg lige her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Vestbjerg

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Vestbjerg

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De priser du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Vestbjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.