Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Gistrup

Overvejer du at byde på en ting i Gistrup, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire skarpe tilbud af fragt fra Gistrup her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Gistrup

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Gistrup

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Gistrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.