Brug en transportør der i forvejen har en tur fra Øster Vrå

Påtænker du at byde på en brugt ting i Øster Vrå, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire gode tilbud af fragt fra Øster Vrå her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Øster Vrå

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Øster Vrå

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Øster Vrå, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.