Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute i Viborg

Overvejer du at handle en brugt ting i Viborg, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis hente fire stærke tilbud af fragt fra Viborg her. Ved at bruge en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Viborg

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Viborg

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Viborg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.