Brug en vognmand der allerede har en opgave i Bogø By

Planlægger du at byde på en ting i Bogø By, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis få fire skarpe priser på fragt fra Bogø By her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Bogø By

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Bogø By

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Bogø By, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.