Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en tur i Hørve

Påtænker du at købe en ting i Hørve, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis få 4 gode priser på fragt fra Hørve lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Hørve

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Hørve

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Hørve, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.