Brug en transportør der i forvejen har en tur fra Jerup

Overvejer du at handle en brugt ting i Jerup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis hente fire skarpe priser på fragt fra Jerup her. Når du benytter en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Jerup

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Jerup

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Jerup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.