Brug en fragtmand der allerede har en rute i Nykøbing Sj

Påtænker du at byde på en brugt ting i Nykøbing Sj, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om fire skarpe priser på fragt fra Nykøbing Sj lige her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Nykøbing Sj

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Nykøbing Sj

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Nykøbing Sj, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.