Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur i Stenløse

Påtænker du at købe en ting i Stenløse, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire skarpe priser af fragt fra Stenløse her. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Stenløse

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Stenløse

Du modtager kun priser fra professionelle flyttefirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Stenløse, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.