Brug en vognmand der allerede har en tur fra Tim

Planlægger du at byde på en brugt ting i Tim, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du hurtigt og gratis hente fire skarpe priser af fragt fra Tim her. Når du bruger en transportør der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Tim

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Tim

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Tim, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.