Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute i Ullerslev

Overvejer du at byde på en ting i Ullerslev, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 gode priser af fragt fra Ullerslev her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en skarp pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ullerslev

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Ullerslev

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Ullerslev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.