Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur i Vissenbjerg

Påtænker du at byde på en brugt ting i Vissenbjerg, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Vissenbjerg her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Vissenbjerg

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Vissenbjerg

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Vissenbjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.