Brug en transportør der i forvejen har en rute i Aalestrup

Overvejer du at købe en ting i Aalestrup, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få fire gode priser af fragt fra Aalestrup her. Når du benytter en vognmand der allerede er ude at køre, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Aalestrup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Aalestrup

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Aalestrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.