Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Gentofte

Planlægger du at handle en brugt ting i Gentofte, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Gentofte her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Gentofte

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Gentofte

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Gentofte, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.