Brug en transportør der allerede har en rute fra Give

Påtænker du at handle en brugt ting i Give, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis få 4 gode priser på fragt fra Give her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Give

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Give

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Give, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.