Brug en transportør der i forvejen har en tur i Hagersten

Påtænker du at købe en brugt ting i Hagersten, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og gratis få fire gode tilbud af fragt fra Hagersten her. Når du benytter en vognmand der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Hagersten

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hagersten

Du modtager kun priser fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Hagersten, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.