Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave fra Holeby

Overvejer du at handle en brugt ting i Holeby, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du nemt og gratis bede om fire gode tilbud på fragt fra Holeby her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Holeby

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og billig fragt fra Holeby

Du får kun priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Holeby, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.