Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en tur fra Holstebro

Overvejer du at byde på en brugt ting i Holstebro, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis få 4 stærke tilbud på fragt fra Holstebro her. Ved at bruge en transportør der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Holstebro

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Holstebro

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at byde på fragt fra Holstebro, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.