Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Hornsyld

Planlægger du at købe en ting i Hornsyld, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Hornsyld her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en god pris på leveringen fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Hornsyld

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Hornsyld

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Hornsyld, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.