Brug en vognmand der allerede har en rute fra Løgumkloster

Påtænker du at købe en brugt ting i Løgumkloster, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Løgumkloster lige her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han give en god pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Løgumkloster

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Løgumkloster

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Løgumkloster, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.