Tilbud på flytning

Det er efterhånden en velkendt problemstilling, at det kan blive en dyr fornøjelse at flytte. Det er mange historier, hvor flytninger har endt med, at koste langt over det som der var aftalt. Vi har samlet danmarks uafhænige vognmænd og transportvirksomheder (de er altså ikke tilkoblet nogen terminal) for at kunne give dig de bedste og mest fair priser på flytteopgaver. Alt du behøver for at komme i gang er at vores formular.

  • Opret flytteopgaven lige her
  • Dygtige danske vognmænd ser opgaven
  • Du modtager 4 uforpligtende tilbud på flytning
  • Du siger derefter JA TAK eller NEJ TAK til de fremsendte tilbud
Tilbud på flytning

Få et godt tilbud på en billing flytning her

Billigt tilbud på flytning

Det kan godt lade sig gøre at få et billigt tilbud på flytning. Måden det er muligt er, at de vognmænd der bliver tomme i en by, og egentligt bare skal køre hjem uden gods, meget gerne vil byde ind på en opgave og tage den med som såkaldt returgods. Det betyder, at du kan få en langt lavere fragtpris end hvis du skulle booke vognmanden til at køre en direkte tur, hvor der altså ikke var andre end dig til, at betale for turen.

Flytning som returgods

Det er muligt at få sin flytteopgave udført på en returbil. De fleste flytter jo fra A til B og hvis vognmanden ikke har noget gods der skal tilbage fra B til A, så kan han lige så godt tilbyde dig en god pris på din opgave, og få det læs med retur. Det er faktisk ret simpelt og begge parter er glade. Når det er sagt, skylder vi da også at fortælle at det naturligvis er godt miljøet at udnytte bilerens kapacitet, i stedet for, at de skal køre tomme rundt. Men lad os nu i første omgang holde fast i, at dette er en prisbesparende service for dig. Så skynd dig at oprette din opgave og indhent 4 godt tilbud på flytning.