Vognmand Ballerup – Skal du have noget flyttet til eller fra Ballerup så prøv denne løsning. Fragtopgaver.dk er udviklet som en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem vognmænd og kunder. Så selvom at man faktisk søger på en vognmand i Ballerup så er det en fornuftig idé at finde ud af, om der er vognmænd fra andre dele af landet som allerede har en opgave i Ballerup. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Ballerup får bestillinger og planlægger sin rute så sker det faktisk ret ofte, at vognmandens vogn ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører vognmanden af sted med ekstra plads. Den frie plads vil han gerne have fyldt op (da det giver ekstra indtjening) hvilket er til din fordel, fordi det betyder nemlig at vognmanden fra Ballerup kan tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er naturligvis altid en fornuftig idé at spørge forskellige vognmænd fra Ballerup og indhente tilbud på din varer. Jo flere vognmænd du spørger, des større mulighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Ballerup der allerede kører netop denne rute. Her er Fragtopgaver.dk også et rigtig brugbart værktøj. Der er rigtig mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere vognmænd til, så ved at benytte tjenesten bliver din opgave automatisk sendt ud til mange forskellige vognmænd.

vognmand ballerup

Idet du opretter forespørgslen, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, bliver den automatisk gennem vores system sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har på den måde mulighed for at se og give et tilbud på den. I løbet af kort tid vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Ballerup, men husk på, at det kan også være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at give det bedste tilbud på din opgave. Det skyldes formentligt, at den pågældende vognmand i forvejen har en rute der slutter i Ballerup eller lige i nærheden og derefter bare skal køre retur uden gods. Vognmanden vil naturligvis gerne have vognen fyldt med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så idet vognmanden ser din forespørgsel fra Ballerup så skynder han sig at logge ind og give et tilbud på den. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Ballerup, men at du kan få de billigste priser på fragt i Ballerup.

Du sparer derfor penge på fragtregningen, vognmanden er glad for at få ekstra gods og hvad vigtigere er for nogle, så er det faktisk rigtig godt for miljøet, når vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Ballerup – Er han forsikret?

Billig fragt er altid godt. En helt anden ting er, at de vognmænd som kommer til at behandle din fragt og dine varer også er forsikret. Som situationen er lige nu i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Ballerup og resten af Danmark gør. Det er endnu en fordel ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt fragtføreransvarsforsikring eller godsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en, men det er altså ét af de krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Derfor er det din garanti for, at den vognmand fra Ballerup du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Uanset om du benytter Fragtopgaver.dk eller selv finder en vognmand i Ballerup, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke forsikret gennem den normale police, så kan vognmanden igennem sin godsforsikring altid lave en tillægsforsikring på netop din fragt. Kom godt i gang og brug Fragtopgaver.dk når du skal bruge en vognmand i Ballerup.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk nu også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så du kan finde et billigt flyttefirma?