Vognmand Fyn – Skal du have noget fragtet til Fyn så burde du prøve denne løsning. Fragtopgaver.dk er udviklet som en tjeneste, der skaber kontakt mellem vognmænd og kunder. Så selvom at du leder efter en vognmand i Fyn kan det være en god idé at finde ud af, om der er vognmænd fra andre dele af Danmark som allerede har en opgave i Fyn. Når en vognmand fra Fyn planlægger sin rute sker det mange gange, at hans vogn slet ikke er helt fyldt med gods og således kører vognmanden af sted med tomme pladser i vognen. Den ledige plads vil han naturligvis gerne have fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) hvilket er til din fordel, fordi så kan vognmanden fra Fyn nemlig tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er altid en god og fornuftig idé at spørge flere forskellige vognmænd fra Fyn og bede om tilbud på din gods og varer. Jo flere vognmænd du spørger, des større mulighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Fyn der allerede kører netop denne rute. Der er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. Qua der er mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere, så ved at benytte tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk formidlet til mange forskellige vognmænd.

vognmand Fyn

Når man opretter forespørgslen, der i øvrigt er nemt og hurtigt, bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har på den måde mulighed for at se og give et tilbud på den. I løbet af kort tid vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Fyn, men husk på, at det det faktisk kan være at en vognmand fra en anden by ender med at kunne lave det bedste tilbud. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand i forvejen har en opgave der slutter i Fyn eller lige i nærheden og derefter bare skal køre retur med en tom vogn. Han vil naturligvis gerne have vognen fyldt med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så idet han ser netop din forespørgsel på en opgave fra Fyn så skynder han sig at logge ind og give et bud på opgaven. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Fyn, men at du kan få de billigste og bedste priser på fragt i Fyn.

Du sparer altså penge på fragtregningen, vognmanden er glad for at få ekstra gods og nå ja, så er det da også godt for miljøet og naturen, når vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af tomme fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Fyn – Er dine varer forsikret?

En ting er muligheden for billig fragt i Fyn. Men noget andet er, at de vognmænd der skal udføre dine ting også har en forsikring. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man kalder ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Fyn og resten af Danmark gør. Det er endnu en fordel ved at bruge Fragtopgaver.dk til at indhente tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Derfor er det din garanti for, at den vognmand fra Fyn som du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Selv hvis du ikke bruger fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Fyn, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt din fragt er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke forsikret gennem den normale police, kan vognmanden via sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop din fragt. Så kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk når du skal bruge en vognmand i Fyn.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk nu også formidler kontakt i forbindelse med flytninger, så du altid kan finde et billigt flyttefirma?