FRAGT FRA ÅRHUS TIL KØBENHAVN

Få billig fragt når du sender dine ting med en fragtmand der i forvejen kører fra Århus til københavn

Har du set vores nye prisberegner?

Prisberegner

Beregn din miljøvenlige fragtpris og bestil opgaven med det samme.

Når du har lavet en booking klarer vi resten og sørger for, at tingene bliver afhentet og leveret på det tidspunkt du har valgt.

Og det er stadigvæk billigt! Den pris du får er gennemsnitsprisenen af en miljøvenlig fragt, hvor fragtbilen allerede kører ruten.

Prøv selv lige her!

Vi dækker p.t. 85% af Danmark

Prisberegner

Fragt fra Århus til København

Har du brug for at få noget fragtet fra Århus til København kan du spare mange penge ved, at lade den fragtmand der skal køre opgaven, kombinere opgaven med andre ture. På den måde er I flere til at deles om de udgifter der er i forbindelse med transporten. Det kan være du har købt en sofa i Århus du skal have fragtet til København. Det er måske ikke noget der absolut skal hentes og leveres samme dag, det skal bare gøres når det lige passer ind – det gør det kun endnu mere attraktivt at benytte denne service.

 

  • Opret fragt fra Århus til København lige her
  • Fragtmænd med linjebiler ser opgaven
  • Du modtager hurtigt 4 tilbud på fragten
  • Du laver aftalen direkte med den fragtmand du ønsker at benytte

 

 

Fragt fra Århus til København

Få 4 tilbud på din fragtopgave lige her

Pris på fragt fra Århus til København

Der er flere faktorer der spiller ind, når vognmanden skal udregne en pris på fragt fra Århus til København. Skal varen bæres ind og ud, skal der afhentes eller leveres på et bestemt tidspunkt, skal det være i løbet af 24 timer eller inden for 3 dage. Der kan på den måde være stor forskel af fragt af en sofa og eksempelvis fragt af motorcykel. Alt sammen spiller en rolle når vognmanden regner prisen ud. Men en ting er helt sikkert; Ved at udbyde din fragtopgave til mere end en vognmand, er du sikker på altid at komme i kontakt med en der kan indfri dine ønsker og prisforventning.

Spar penge ved at kombinere opgaven

Hvis du booker en vognmand til at køre direkte fra Århus til København, kommer det naturligvis til at koste en del. Der er jo kun dig til at betale for brændstof, broafgift og løn til chaufføren. Men hvis du lader vognmanden kombinere din fragt med andre fragtopgaver fra andre kunder, og på den måde sammenkøre flere ture, kan alle kunderne deles om udgiften, og på den måde få en langt billigere pris på fragt fra Århus til København. Opret din opgave med det samme, det er helt gratis og uforpligtende at benytte vores service. Du kan læse mange flere artikler om fragt her.