Vognmand Assens – Skal du have noget fragtet til eller fra Assens så skulle du tage og prøve denne løsning. Fragtopgaver.dk er en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem kunder og vognmænd. Så selvom at man søger på en vognmand i Assens kan det være en god idé at finde ud af, om der er vognmænd fra et helt sted i landet som allerede har en rute eller opgave i Assens eller lige i nærheden. Når en vognmand fra Assens får bestillinger og planlægger sin rute så sker det faktisk ofte, at vognmandens vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører vognmanden af sted med ekstra plads. Den frie plads vil han naturligvis gerne have fyldt op (da det giver ekstra indtjening) hvilket er til din fordel, fordi så kan vognmanden fra Assens nemlig tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er altid en fornuftig idé at kontakte flere forskellige vognmænd fra Assens og bede om tilbud på din forsendelse. Jo flere vognmænd du spørger, des større sandsynlighed er der for at finde den helt rigtige vognmand fra Assens som i forvejen kører samme rute. Her er Fragtopgaver.dk også et rigtig smart værktøj. I og med der er rigtig mange vognmænd tilknyttet i hele landet og der kommer hele tiden flere vognmænd til, så ved at benytte tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk formidlet til mange forskellige vognmænd.

vognmand assens

Idet du opretter forespørgslen, der i øvrigt er nemt og hurtigt, bliver den automatisk sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og de har på den måde mulighed for at se din opgave og byde på den. I løbet af kort tid vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Assens, det er derfor vigtigt at huske på, at det kan også være at en vognmand fra en anden by ender med at levere det bedste tilbud. Dette kan skyldes mange ting, men som oftest er grunden, at netop denne vognmand allerede har en fragtopgave der ender i Assens eller lige i nærheden og derefter bare skal køre hjem med en tom vogn. Han vil rigtig gerne have bilen læsset med ting, i stedet for at køre tom tilbage, så idet vognmanden ser netop din opgave fra Assens skynder han sig at logge ind og give et bud på opgaven. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Assens, men at du kan få de billigste fragtpriser i Assens.

Man sparer altså penge på fragtregningen, din nye vognmand er rigtig glad for at få udnyttet sin fragtkapacitet bedre og nå ja, så er det da også godt for miljøet og naturen, at vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed CO2 udledningen.

Vognmand Assens – Er dine varer forsikret?

En ting er muligheden for billig fragt i Assens. En helt anden ting er, at vognmændene som skal udføre din fragt og dine varer også har en forsikring. Som situationen er lige nu i Danmark er der ikke nogen særlige forsikringskrav for at udføre det man kalder ”fragt for fremmed regning”, som vognmænd i Assens og resten af Danmark gør. Dette er endnu en fordel ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd som er godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Som sagt behøver danske vognmænd ikke at have sådan en, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Til gengæld er det din garanti for, at den vognmand fra Assens du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Selv hvis man ikke bruger fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Assens, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden hvordan netop dine ting eller dit gods er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke dækket af den normale police, kan vognmanden igennem sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop din fragt. Så kom godt i gang og benyt Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Assens.

Vidste du at…

Fragtopgaver.dk nu også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis man har brug for kurerkørsel, så kan du bare benytte følgende link: Kurerkørsel.