Vognmand Brabrand – Har du behov for at få noget fragtet til eller fra Brabrand så burde du prøve denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er blevet udviklet som en tjeneste, der skaber kontakt mellem vognmænd og kunder. Så selvom at man leder efter en vognmand i Brabrand så er det en fornuftig idé at undersøge, om der er vognmænd fra andre dele af landet som i forvejen har en rute i Brabrand. Når en vognmand fra Brabrand planlægger sin rute så sker det faktisk ofte, at hans vogn ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører han af sted med tomme pladser i vognen. Den ledige plads vil han gerne have at den bliver fyldt op (da det skaber et ekstra plus på bundlinjen) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Brabrand nemlig tilbyde dig en god pris på fragten.

Det er i sagens natur en god idé at kontakte flere forskellige vognmænd fra Brabrand og bede om tilbud på din fragt. Jo flere vognmænd man kontakter, des større sandsynlighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Brabrand der i forvejen kører samme rute. Her er Fragtopgaver.dk også et brugbart værktøj. I og med der er rigtig mange vognmænd tilknyttet i hele landet og der kommer hele tiden flere, så når du bruge tilbudstjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk set af mange forskellige vognmænd.

vognmand brabrand

Når du opretter forespørgslen, der i øvrigt er nemt og hurtigt, bliver den automatisk gennem vores system sendt i udbud til de vognmænd der forinden er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har på den måde mulighed for at se din opgave og give et tilbud på den. Derefter vil du modtage gode tilbud fra vognmænd i Brabrand, det er derfor vigtigt at huske på, at det kan også være at en vognmand fra et helt andet sted i landet ender med at levere det bedste tilbud på din opgave. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand allerede har en opgave der ender i Brabrand eller lige i nærheden og derefter bare skal køre hjem uden gods. Vognmanden vil rigtig gerne have bilen fyldt med ting, i stedet for at returnere med en tom vogn, så når vognmanden ser din fragtopgave fra Brabrand så skynder han sig at logge ind og give et bud på opgaven. Og det er rigtig godt for dig, da det vigtigste ikke er at vognmanden har sit firma i Brabrand, men at du kan få de billigste priser på fragt i Brabrand.

Man sparer altså penge på fragtregningen, vognmanden er rigtig glad for at få ekstra gods og nå ja, så er det da også godt for miljøet, når vognmændene udnytter deres fragtbiler bedre, for det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Brabrand – Er dine varer forsikret?

En ting er muligheden for billig fragt i Brabrand. Et andet vigtigt perspektiv er, at vognmændene som skal udføre din fragt også er forsikret. Det er faktisk sådan, at i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man betegner som ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Brabrand og resten af Danmark gør. Dette er endnu et plus ved at bruge Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos fragtopgaver.dk de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de krav der stilles til vognmændene af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt. Til gengæld er det netop din garanti for, at den vognmand fra Brabrand som du bliver sat i kontakt med, alle har styr på forsikringerne hvis uheldet skulle være ude. Selv hvis du ikke bruger fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Brabrand, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt dit gods er forsikret.

Er dit gods, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (billeder osv.) – ikke dækket af den standardpolicen, kan vognmanden igennem sin godsforsikring altid tegne en tillægsforsikring på netop din fragt. Kom godt i gang med Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Brabrand.

Det kan du også bruge Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis man lige står og har brug for kurerkørsel, skal du blot klikke på linket her: Kurerkørsel.