Vognmand Østsjælland – Har du behov for at få noget flyttet til Østsjælland så prøv denne løsningsmodel. Fragtopgaver.dk er udviklet som en gratis tjeneste der formidler tilbud mellem vognmænd og private såvel som erhvervskunder. Så selvom at du faktisk søger på en vognmand i Østsjælland så er det en rigtig god idé at undersøge, om der er vognmænd fra andre dele af landet der i forvejen har en rute i Østsjælland eller lige i nærheden. Det er nemlig sådan at når en vognmand fra Østsjælland får bestillinger og planlægger sin rute sker det mange gange, at hans vogn slet ikke er helt fyldt med gods og varer og således kører vognmanden af sted med tomme pladser i vognen. Den ledige plads vil han gerne have at den bliver fyldt op (da det giver ekstra indtjening) og det er faktisk rigtig godt for dig, fordi så kan vognmanden fra Østsjælland nemlig tilbyde dig en rigtig god fragtpris.

Det er altid en god og fornuftig idé at spørge flere vognmænd fra Østsjælland og bede om tilbud på din gods og varer. Jo flere vognmænd man kontakter, des større mulighed er der for at komme i kontakt med den vognmand fra Østsjælland som allerede kører netop denne rute. Her er Fragtopgaver.dk også et pænt sagt genialt værktøj. Der er rigtig mange vognmænd tilknyttet og der kommer hele tiden flere og flere til, så ved at benytte tjenesten bliver din opgave simpelthen automatisk sendt ud til mange forskellige vognmænd.

vognmand Østsjælland

Når man opretter forespørgslen, hvilket i øvrigt er hurtigt og nemt, bliver den per automatik sendt i udbud til de vognmænd som er blevet godkendt af Fragtopgaver.dk og vognmændene har på den måde mulighed for at se og byde på den. I løbet af kort tid vil du modtage tilbud på din opgave fra vognmænd i Østsjælland, men husk på, at det kan også være at en vognmand fra en anden by ender med at kunne lave det bedste tilbud på din opgave. Det skyldes formentligt, at netop denne vognmand allerede har en fragtopgave der slutter i Østsjælland eller lige i nærheden og at han derefter bare skal køre retur uden gods. Han vil naturligvis gerne have vognen læsset med ting, i stedet for at køre en tom vogn tilbage til sin hjemby, så når han ser din fragtopgave fra Østsjælland så skynder han sig at logge ind og give et bud på opgaven. Det vigtigste for dig er ikke nødvendigvis at vognmanden har sit firma i Østsjælland, men at du får de billigste fragtpriser i Østsjælland.

Du sparer altså penge på fragtregningen, din nye vognmand er rigtig glad for at få ekstra gods og nå ja, så er det faktisk rigtig godt for miljøet, når vognmændene bliver i stand til at udnytte deres fragtbiler bedre, qua det sænker jo antallet af fragtbiler på vejene og reducerer dermed udledningen af CO2.

Vognmand Østsjælland – Er han forsikret?

Billig fragt er altid godt. Men noget andet er, at de vognmænd der kommer til at behandle din fragt også har en forsikring. Som situationen er lige nu i Danmark er der faktisk ikke nogen særlige forsikringskrav når man laver det man kalder ”fragt for fremmed regning”, hvilket er hvad vognmænd i Østsjælland og resten af Danmark gør. Det er endnu en fordel ved at benytte Fragtopgaver.dk til at modtage tilbud, da de vognmænd der bliver godkendt hos os de har alle sammen dokumenteret, at de har en såkaldt godsforsikring eller fragtføreransvarsforsikring. Det er ikke et lovkrav fra den danske stat med en sådan forsikring, men det er altså ét af de ekstra krav der stilles af Fragtopgaver.dk for at blive godkendt som vognmand hos fragtopgaver. Derfor er det din garanti for, at den vognmand fra Østsjælland som du kommer i kontakt med, alle har styr på forsikringerne i tilfælde af at uheldet skulle være ude. Selv hvis man ikke benytter fragtopgaver.dk, men i stedet selv finder en vognmand i Østsjælland, så er det meget vigtigt at du spørger vognmanden om hvorvidt din fragt er forsikret.

Er dine varer, af en eller anden årsag – f.eks. ikke-emballeret gods fra ”rodebutikken” i IKEA eller gods med meget høj værdi (kunst og lignende) – ikke forsikret gennem den standardpolicen, kan vognmanden via sin godsforsikring altid lave en tillægsforsikring på netop din fragt. Kom godt i gang med Fragtopgaver.dk næste gang du leder efter en vognmand i Østsjælland.

Det kan du også benytte Fragtopgaver til

Fragtopgaver.dk faktisk også formidler kontakt i forbindelse med kurerkørsel, så hvis du lige står og har brug for kurerkørsel, så kan du bare benytte følgende link: Kurerkørsel.