Sådan får du billig hjælp når sofaen skal bæres ned til fragtbilen

Gloove

Du får stort set altid den billigste møbeltransport gennem Fragtopgaver.dk, fordi du her kan finde en fragtmand der kører samme rute. Men når der skal to til at bære, kan det hurtigt løbe op. Her er et godt tip til hvordan du kan løse det!

Casen er enkel. Du har købt en sofa på DBA som skal fragtes fra 2. sal i Århus til dig i København. Selve fragtprisen lyder på 5-800kr, men hvis du skal have 2 chauffører til at bære sofaen ned i Århus, bliver det hurtigt meget dyrere – da det så kræver at fragtmanden skal aflønne en ekstra medarbejder på hele ruten.

 

Løsningen er heldigvis lige for døren og hedder Gloove. Det er ret smart! Med Gloove kan du finde friske studerende der gerne vil hjælpe med at bære sofaen ned fra 2. sal til en fast pris. Du kan også bruge Gloove hvis du skal ommøblere, pakke ned eller som hjælp en flytning.

 

Glooves egne ord:

 

Gloove er en ny deleøkonomisk flyttehjælp. Vi har et stort netværk af friske stærke universitetsstuderende, i hele landet, der står klar til at hjælpe dig med at flytte. Mangler du hjælp, kan du booke vores stærke studerende på hjemmesiden på blot få minutter. Derefter møder de bare op på din adresse, og tager alt slæbet – Det eneste du skal gøre er at sørge for bil/trailer også fortælle dem hvor du gerne vil have dine ting.
Skal du flytte på tværs af landet kan du desuden booke os i flere forskellige byer, så slipper du for at betale i dyre domme for flyttefolk der sidder mange timer i bil, der møder bare folk op på de adresser i skal bruge. Med andre ord, moderne flyttehjælp der giver mening!