Tak til jer og tak til os

I dag kan det betale sig at købe brugt uden at skulle bekymre sig om dyre fragtpriser. Faktisk har 40.000 ting og sager haft mulighed for at skifte hænder på kryds og tværs af landet i løbet af de sidste tre år. 40.000 er nemlig det antal fragttilbud, vi indtil videre har formidlet. Brugte sofaer, antikvariske klenodier og lækre motorcykler er blot nogle af de mange godstyper, der er blevet hentet og bragt til ufatteligt lave priser. Hvordan kan det lade sig gøre?

 

Jo, man tager en lille vognmand og spørger, om han har ledig plads på sin returrute. Det har han ofte, og den plads vil han sælge billigt. Så laver man et it-system, der kan håndtere efterspørgsel og udbud, og pludselig står man med et alternativ, som giver de gængse fragtbiler baghjul, hvad angår økonomi og miljø.

 

40.000 udbudte opgaver er en del. Det er en milepæl for os. Det fejrer vi med et upcoming it-system, som vil gøre det endnu lettere for dig at finde en billig løsning på din næste fragtopgave. Like os på Facebook, så giver vi lyd, når det er klar.

 

De bedste hilsner,
Holdet bag Fragtopgaver.dk